TIM
Prof.-Dr.-Aleksandar-Ljubic
Academician Prof Aleksandar Ljubić, MD, PhD
Founder and Medical Director
Prof. Dr. Sanja Sibinčić, MD, PHD
Gynecologist
Milica Ilić, MD
Gynecologist
Jelena Ostojić, MD
Gynecologist
Ivan Petrović, MD
Gynecologist
Dušica Petrović, MS
Clinical Embryologist
Jovana Timiljić
embryologist
segova-team-logo
Angelka Pešterac, MS
Physiotherapy Specialist
Veroslava Stanković MD
Nutrition Specialist
Ivana Mišović
Head Nurse
Jasna Mijušković, MA-dm
Program Coordinator
segova-team-logo
Aleksandra Marković
Operations Coordinator
Nauka

Obnavljanje normalne funkcije gonade – proizvodnje oocita/ jajnih ćelija ili ćelija sperme, neophodno za reprodukciju i hormone kao i za pravilno funkcionisanje celog tela, zavisi od različitih elemenata.

Gonade moraju sadržati adekvatne ćelije koje će se razviti u jajne ćelije i/ili ćelije sperme. Ovi organi takođe proizvode hormone, pod uslovom da postoje adekvatni kontrolni mehanizmi (najviše faktori rasta) i prava količina energije za takve zahtevne procese koje kontrolišu veoma strogi genetski mehanizmi.

Cilj tehnologije koja se koristi za podmlađivanje jajnika je da se zaustavi smanjenje plodnosti koje je povezano sa starenjem i propratne komplikacije, kao i smanjenje funkcije jajnika uzrokovano patološkim stanjima. U takvim slučajevima kao potencijalna terapija preporučuje se re-transplantacija tkiva jajnika i banka oocita za anticipirano iscrpljivanje zaliha gameta.

SEGOVA je potpuno autologni program koji izbegava hemikalije i lekove. Tokom programa kreiramo personalizovani program ishrane i fizičkih aktivnosti za pacijente koji imaju za cilj da potpomognu gonade po pitanju stvaranja elemenata potrebnih za proizvodnju novih jajnih ćelija i pravilne funkcije postojećih ćelija koje stvaraju endokrine hormone.

BOLNICA

Segova program se obavlja u bolnicama Pronatal, Aurora, Acibadem Bel Medic i MediGroup, u Beogradu.

Imajte na umu da radi vaše udobnosti organizujemo transfere od aerodroma do vašeg odabranog smeštaja ili bolnice.